Tel. 902 02 69 19
B.P.O. Externalitzacions

B.P.O. Externalització de processos documentals administratius

Des d’ Ofisfera posem a disposició de les empreses i organitzacions els nostres coneixements especialitzats i els mitjans necessaris per efectuar aquells processos que puguin ésser externalitzats, millorant la seva productivitat i optimitzant-ne els seus costos. Mitjançant la nostra consultoria d’externalització , a Ofisfera analitzem en profunditat els seus processos de treball i li proposem solucions d’externalització que facilitin la seva gestió operacional, tot disposant del nostre personal propi especialitzat i que interactuïn directament amb els seus sistemes de gestió.

Els nostres serveis d’externalització son fets a mida, adaptant-se a les seves necessitats i contemplen:

• Detecció de propostes de millora en els seus processos.

• Anàlisi, optimització i descripció dels processos de treball.

• Soluciones tecnològiques per a suport de millores de processos, desenvolupament d’aplicacions, hosting i integració amb els seus sistemes d’informació corporatius.

• Gestió del projecte d’externalització en base a la metodologia PMBOK.

• Solucions d’ externalització completes. El gran volum d’informació que fan servir les empreses i organitzacions, i la creixent importància de la seva gestió per millorar-ne la seva eficiència i el seu desenvolupament organitzacional, ens impulsen a trobar solucions específiques relacionades amb la gestió documental, suport administratiu de processos, gestió de programes de fidelització i de gestió de socis, gestió d’enviaments o de qualsevol altre activitat en els processos externalitzable, i que es podessin dur a terme en les instal·lacions d’Ofisfera.

Addicionalment, Ofisfera els hi ofereix els seus serveis de Gestió documental, Digitalització i Custòdia.

Ofisfera garanteix la integritat, control i qualitat de tots els processos externalitzats, comptant amb les certificacions ISO9001 Qualitat y la ISO14001:2004 Mediambiental i essent molt escrupolosos amb el respecte i acompliment de les diferents normatives i legislacions vigents (LOPD,..).

Ofisfera compta amb un equip propi de persones formades de manera continuada i capacitades pel desenvolupament òptim de cada una de les activitats, a la vegada que, disposa d’unes àmplies instal·lacions dotades amb mitjans tècnics i tecnològics adients per a la realització de les tasques encomanades.

Vols valorar com et podem ajudar?

No dubtis en consultar-nos!Consulta
"Durant els deu anys que la Fundació Gas Natural Fenosa porta treballant amb la Fundació Tallers, ens ha demostrat la seva professionalitat, així com un gran tracte humà"
Núria Velasco – Responsable de Medi Ambient
"Vull destacar de la nostra col•laboració, la professionalitat, la disponibilitat per a introduir qualsevol millora que faci més eficient i efectiu el treball encarregat i el tracte, sempre amb la sensació de treballar en equip"
Ana Bustamante de Prado – Gestora de Programes
"De la nostra relació en destaquem la seva vocació de servei. Per a nosaltres son uns veritables "solucionadors" de necessitats. Quan tenim un problema sabem que hi podem confiar i que ens el resoldran de manera efectiva."
Esther Amorós – Product Manager