Tel. 902 02 69 19
Testimonials
Bluemap Consulting Group
"Confiem en Ofisfera per a dur a terme les nostres tasques de custòdia documental i de destrucció certificada. El seu nivell de qualitat, la seva eficàcia i els seus preus competitius els fan un col·laborador indispensable per a un ampli ventall de serveis"
Oriol Flo – Soci Director
SANOFI
"De la nostra relació en destaquem la seva vocació de servei. Per a nosaltres son uns veritables "solucionadors" de necessitats. Quan tenim un problema sabem que hi podem confiar i que ens el resoldran de manera efectiva."
Esther Amorós – Product Manager
TNS Global
“Portem treballant junts molts anys i entre molts aspectes vull destacar la feina ben feta que proporcionen i la precisió amb la que la fan, no es un només una gran tasca social sinó també un molt bon proveïdor per la feina ben feta i la seva disponibilitat constant"
Josep Compte – Data Perform & Panels Director
Fundació Gas Natural Fenosa
"Durant els deu anys que la Fundació Gas Natural Fenosa porta treballant amb la Fundació Tallers, ens ha demostrat la seva professionalitat, així com un gran tracte humà"
Núria Velasco – Responsable de Medi Ambient
Fundació La Caixa
"Vull destacar de la nostra col•laboració, la professionalitat, la disponibilitat per a introduir qualsevol millora que faci més eficient i efectiu el treball encarregat i el tracte, sempre amb la sensació de treballar en equip"
Ana Bustamante de Prado – Gestora de Programes