Tel. 902 02 69 19
Col·laboradors

Logo Barton Partner

BARTON CONSULTANTS assessora a empreses y despatxos professionals. Els ajuda a ser una referència en el mercat, a aconseguir millors clients  i funcionar eficientment per a assolir els objectius desitjats. Barton és la consultora pionera de màrqueting jurídic i organització de despatxos a Europa continental.

www.barton-consultants.com

FEMCET LOGO

FEM CET és el Centre Especial de Treball de la Fundació d’Esclerosi Múltiple. Nascuts a l’any 1999, és una Associació sense ànim de lucre amb una plantilla actual de 90 treballadors amb discapacitat física i/o sensorial. Ofereix el serveis de Call Center ,  Serveis Administratius, Manipulats(Back Office) i Outsourcing.

www.femcet.com

PAPYRUM logo_web1

PAPYRUM és una de les majors companyies en el sector de la custòdia i digitalització de documents. Disposa a Madrid de les més modernes instal·lacions per a la custòdia documental, complint amb tot el que estableix normativa vigent i, especialment, en matèria de Seguretat i Protecció de Dades. 

www.papyrum.com

logo tecnosolucions

TECNOSOLUCIONS forma part del Centre Especial de Treball de la Fundació Aspros. Desenvolupa  un servei de gestió documental oferint àmplies alternatives per al control de la documentació tant física com digital, en tot moment complint amb la LOPD.

www.tecnosolucions.cat