Tel. 902 02 69 19
Custòdia Documental i Destrucció Certificada

DESTRUCCIÓ CERTIFICADA

A OFISFERA de Fundació Tallers som conscients de la importància que tenen els seus documents i per això som responsables en tot moment d'aquesta destrucció, assegurant la traçabilitat del servei i certificant documentalment què i com s'ha realitzat aquesta destrucció.

CUSTÒDIA DOCUMENTAL

Des d’ Ofisfera, volem ajudar a empreses i organitzacions a reduir, tant els costos com els riscos associats a la protecció i custòdia documental.

Posem a la seva disposició més de 2.000 metres lineals de prestatgeries condicionades al nostre arxiu de custòdia, per guardar la seva informació i documentació amb les millors garanties de seguretat, confidencialitat i conservació: Control d’accés, sistemes de detecció d’incendis, sistemes de control de temperatura i humitat, risc, biològic, inundació, etc...
A tal efecte, a Ofisfera ens ocupem de:
A Ofisfera disposem de mitjans pròpis per a garantir un correcte trasllat de la documentació fins a les nostres instal·lacions.
Fem l’alta a l’ inventari de l’arxiu i la col·locació dels arxivadors a la seva ubicació assignada.
Garantim la custòdia en un espai adient per a la conservació de la documentació a llarg termini.
Facilitem un serveis de consulta de documentació i expedients, de manera que sempre tingui a disposició la seva documentació, ja sia in situ, o mitjançant l’entrega a les instal·lacions del client, amb la corresponent recollida i reinserció a l’espai de custòdia, així com de la consulta telemàtica mitjançant una connexió segura.
L’ incorporació posterior de manera anual, de la documentació i informació inicialment processada i custodiada.
Efectuem la destrucció documental o Expurgació, d’aquella documentació que consideri que ja no és necessària. A Ofisfera li oferim un servei d’expurgació i destrucció documental segur i fiable (garantint-ne la cadena de custòdia i amb un nivell de seguretat 3 segons norma DIN-32757-1) i respectuosos amb el medi ambient (ISO14001:2004 Mediambiental).
Garanim el retorn de la documentació degudament preparada i ordenada en cas de finalització del contracte de custòdia.

Les instal·lacions d'Ofisfera

El nostre arxiu de custòdia està construït parcialment sota terra sense finestres, en una zona de fort pendent que dificulta l’accés de l’aigua exterior i sense canalitzacions d’aigua al seu interior. Disposa d’avançats equips de control de temperatura i d’humitat ambiental i de risc biològic, per garantir en tot instant la integritat i conservació de la documentació custodiada.

A més comptem amb moderns sistemes de seguretat informàtica i amb mitjans tècnics de control de seguretat i intrusió 24h., amb accés restringit i controlat a personal propi autoritzat i subjecte a un codi de confidencialitat, que en garanteix el bon us de la informació.

Vols valorar com et podem ajudar?

No dubtis en consultar-nos!Consulta
“Portem treballant junts molts anys i entre molts aspectes vull destacar la feina ben feta que proporcionen i la precisió amb la que la fan, no es un només una gran tasca social sinó també un molt bon proveïdor per la feina ben feta i la seva disponibilitat constant"
Josep Compte – Data Perform & Panels Director
"De la nostra relació en destaquem la seva vocació de servei. Per a nosaltres son uns veritables "solucionadors" de necessitats. Quan tenim un problema sabem que hi podem confiar i que ens el resoldran de manera efectiva."
Esther Amorós – Product Manager
"Durant els deu anys que la Fundació Gas Natural Fenosa porta treballant amb la Fundació Tallers, ens ha demostrat la seva professionalitat, així com un gran tracte humà"
Núria Velasco – Responsable de Medi Ambient