Tel. 902 02 69 19
Qui som

L'Equip d'Ofisfera

Ofisfera som un equip del Centre de Treball de la Fundació Tallers especialitzat en la gestió documental i la externalització de processos administratius. Dins l’equip d’Ofisfera comptem amb professionals de la gestió de la informació i de la gestió documental i disposem d’unes instal•lacions dissenyades per a la manipulació, tractament, digitalització i custòdia de documents de tot tipus, amb tots els protocols de seguretat. A Ofisfera també disposem de tots els equips tecnològics necessaris per a la digitalització i tractament informàtic de dades.

La Fundació Tallers

Fundació Tallers es una entitat que es dedica, des de fa 25 anys, a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. La missió de la Fundació Tallers és garantir la inserció de les persones amb discapacitat i trastorn mental, de manera que millori la seva qualitat de vida, mitjançant una gestió sostenible i participativa, i un tracte personalitzat.

La Fundació Tallers ha obtingut nombrosos reconeixements i premis de les institucions, escoles de negoci i empreses, degut a la seva important funció social i al seu esperit de gestió professionalitzada. La Fundació Tallers disposa d’un ampli ventall de serveis per a empreses i institucions com la gestió documental, la externalització de serveis administratius, serveis de jardineria, serveis de neteja i manteniment, neteja viària, serveis mediambientals, taler de manipulats de tot tipus, des de manipulats artesanals a manipulats industrials.

La Fundació Tallers compta amb 283 treballadors, disposa de 5.700m2 d’instal•lacions i una flota de 14 vehicles. La Fundació dona servei a nombroses Pimes, grans empreses i institucions i ofereix diferents tipus de col•laboracions per a garantir el compliment de la LISMI o per a potenciar la Responsabilitat Social Corporativa. Les activitats de la Fundació Tallers xifren uns 3 milions d’euros de facturació anuals.

Ens vols conèixer?

No dubtis en contactar-nosContacte