Les nostres instal·lacions

El nostre arxiu de custòdia està construït parcialment sota terra sense finestres, en una zona de fort pendent que dificulta l’accés de l’aigua exterior i sense canalitzacions d’aigua al seu interior. Disposa d’avançats equips de control de temperatura i d’humitat ambiental, i de risc biològic, per garantir en tot instant la integritat i conservació de la documentació custodiada.

A més, comptem amb moderns sistemes de seguretat informàtica i amb mitjans tècnics de control de seguretat i intrusió 24 h, amb accés restringit i controlat a personal propi autoritzat i subjecte a un codi de confidencialitat, que en garanteix el bon us de la informació.

Qualitat certificada

L’equip d’OFISFERA treballem amb el compromís d’oferir un servei de qualitat. Per aquest motiu podem gaudir de les credencials i recomanacions dels nostres clients, però també podem garantir el compliment dels millors estàndards de certificació del mercat.

Els nostres serveis de gestió documental i administrativa acompleixen els requisits exigits per les normes de qualitat ISO 9001:2015 i de la normativa de qualitat en la gestió mediambiental ISO 14001:2015, acreditades per la empresa de certificació Applus.

A més disposem de l’acreditació per poder ser proveïdors homologats per a la gestió documental i administrativa d’institucions públiques com l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Ajuntament de Barcelona, La Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Tots els serveis i tasques estan realitzades per personal propi especialitzat i contínuament format, garantint en tot moment l’acompliment dels valors d’OFISFERA, entre d’ells la qualitat. A tal efecte estem també certificats amb la ISO9001:2015, la ISO14001:2015 i la UNE-EN 15713:2010.

.

Col·laboradors

FEM CET 
És el Centre Especial de Treball de la Fundació d’Esclerosi Múltiple. Nascuts a l’any 1999, és una associació sense ànim de lucre amb una plantilla actual de 90 treballadors amb discapacitat física i/o sensorial. Ofereix el serveis de Call Center, Serveis Administratius, Manipulats (Back Office) i Outsourcing.

ADEA DIGITAL
Una de les companyies més grans en al sector de la custòdia i digitalització de documents. Disposa de les més modernes instal·lacions per a la custòdia documental, complint amb tot el que estableix normativa vigent i, especialment, en matèria de Seguretat i Protecció de Dades. 

TECNOSOLUCIONS 
Forma part del Centre Especial de Treball de la Fundació Aspros. Desenvolupa un servei de gestió documental oferint àmplies alternatives per al control de la documentació tant física com digital, en tot moment complint amb el RGPD.

Contacte

Skip to content