Blog

Femcet i Ofisfera ofereixen en aliança un servei integral d’atenció telefònica i gestió documental a mesura

  • Tots dos Centres Especials de Treball (CET) col·laboren en aliança per a brindar a les empreses un servei altament professionalitzat i especialitzat
  • La contractació de diversos CET en col·laboració garanteix rebre un servei integral que cobreixi de forma més àmplia les necessitats

 

Des de fa més de 10 anys els Centres Especials de Treball Femcet i Fundació Tallers (Ofisfera) mantenim una aliança de col·laboració per a oferir a les empreses un servei conjunt de recepció, control, manipulat, digitalització, processament i enregistrament de dades de la documentació dels seus clients relacionada amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). A través d’aquesta col·laboració, les empreses clients disposen de solucions més integrals per al correcte desenvolupament de la seva activitat a costos variables i en funció de les seves necessitats.

 

La nostra aliança és un clar exemple de la major professionalització i especialització en els serveis que actualment oferim molts Centres Especials de Treball (CET), consolidant-nos com una opció molt atractiva i altament eficient per a aquelles organitzacions i empreses amb sensibilització social a l’hora de triar proveïdors del tercer sector. La contractació de diversos CET en col·laboració garanteix rebre un servei integral i 360º que cobreixi de forma més àmplia les necessitats.

 

Des de l’inici de la nostra aliança, Femcet i Ofisfera hem realitzat en equip projectes per a diversos organismes oficials i per a organitzacions del sector financer i asseguradores o del sector sanitari i mutualitats, entre altres. Gràcies a totes elles per contribuir a la inclusió laboral des de la diversitat, el compromís ètic i la reducció de les desigualtats socials.

Generar oportunitats laborals des d’una visió inclusiva  

Els Centres Especials de Treball promovem la inclusió laboral de les persones amb discapacitat amb l’objectiu de garantir les mateixes oportunitats per a tots i afavorir el desenvolupament dels seus projectes de vida.

Els CET oferim una activitat remunerada en condicions dignes i adaptada a les característiques personals de cada professional de l’equip. La realització d’aquesta activitat contribueix a fomentar l’autonomia personal i professional, facilita la integració en el mercat ordinari de treball i afavoreix també la inclusió en la comunitat.

Femcet, especialistes en serveis telefònics a mesura

Des de fa més de 20 anys, Femcet és el Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple. En l’actualitat, compta amb un equip de 100 professionals, el 90% amb discapacitat física i/o sensorial.

Femcet dedica la seva activitat a dissenyar serveis telefònics personalitzats i adaptats plenament a les necessitats de les seves empreses clients, quant a model i format de retorn. A més, crea arxius totalment personalitzats per a l’actualització i el manteniment dels programes de gestió de les relacions amb clients -coneguts com CRM- seguint les seves restriccions de disseny quant al format i contingut de les dades.

Ofisfera, experts en gestió documental per a empreses

Ofisfera és el Centre Especial de Treball que la Fundació Tallers, que forma part del Grup Sant Pere Claver, impulsa des de fa més de 25 anys. Ofereix un servei personalitzat d’optimització dels processos de gestió de la informació, garantint a les organitzacions i empreses clients tots els protocols de seguretat en la digitalització i tractament informàtic de les seves dades.

 

En Ofisfera comptem amb un equip multidisciplinari i tècnic especialitzat format per més de 50 professionals per a donar una resposta integral a les necessitats de gestió documental en totes les fases del procés: custòdia documental, digitalització i indexació de documents, destrucció certificada de documents, manipulat, logística i enviaments postals, a més de la consultoria i l’assessoria de processos administratius.

Contacte

Cat | CAST
Skip to content